ПРИ НАС Е!


Добре дошли в www.tagsilk.com!


"ТАУШАНОВИ" ЕООД успешно предлага спално бельо и хавлиени изделия на европейски производители, доказали се със своето качество и невероятен дизайн. ПРИ НАС Е възможността, не само спокойно да изберете артикул от пълната продуктова гама, но и да го получите на най-добрата цена.


Сами може да определяте размери, комбинации между различни десени от коприна, начин на изработка – Сами да си проектирате мечтания копринен спален комплект - ПРИ НАС Е!


ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ ОТ www.tagsilk.com?


Доказано качество. Проверете коментарите на нашите клиенти и потърсете мнения от колеги и приятели за спално бельо предлагано от www.tagsilk.com.

Индивидуалност. Коприненото спалното бельо предлагано в онлайн магазин www.tagsilk.com може да се изработва по индивидуални размери и комбинации от десени. Това дава възможността да получите идеалният, според Вашите идеи, спален комплект от коприна.

Безкомпромисно обслужване. Основната ни цел е да надминем Вашите очаквания. Нашите оператори са готови да помогнат при избора и да отговарят компетентно и конкретно на всеки Ваш въпрос!

Време и разходи. Правите своя избор от най-богатата гама от модели и десени спално бельо в рамките на няколко минути, спестявайки разходи и време от обикаляне по магазините.


Желаем приятно пазаруване в онлайн магазин www.tagsilk.com!

Коприна ТАГ

Избрани продукти