Начин на доставка


КАК ДА ПОРЪЧАМ?

От страницата на всеки артикул можете да го добавите в количката си. Ако решите да направите поръчка добавете имена, телефон за контакт, адрес за доставка, мейл за контакт, данни за фактура (ако е необходима).
Ще получите потвърждение за изпратена поръчка на мейла, който сте дали за контакт. При всяка промяна в статуса на вашата поръчка (обработена/изпратена) ще получавате и-мейл. Akо възникнат въпроси не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0888 511 444 / 0886 030 780 или и-майл sales@tagsilk.com


КАК И В КАКЪВ СРОК ЩЕ ПОЛУЧА ЗАЯВЕНИТЕ АРТИКУЛИ?

Поръчките се обработват до 24 часа от получаването им, в работни дни от 8 – 17 часа. Поръчки направени след  15.00 ч. се обработват на следващия ден. За поръчки с доставка на територията на България доставяме до адрес по куриерска фирма ЕКОНТ. Условията за изпълнение на доставките са в описанието на всеки продукт. Продукти не се поддържат на склад.


КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧАНИТЕ ОТ МЕН АРТИКУЛИ?

Всички цени на продуктите са в български лева ( BGN ) или евро ( EUR ) в зависимост от избраните  настройки на магазина от падащото меню за избор на валута. Всички цени са с включен ДДС. В цената не са включени разходите за доставка.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА!


Плащане при доставка/Наложен платеж

Цената на доставката се изчислява на базата тегло и обемно тегло в зависимост от това с по-голяма стойност. Това е политика наложена от куриерските компании. При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера. Запазете касовия бон от покупката, за да можете да върнете или замените артикул.

Плащане по банков път

При избиране на този метод заплащате вашата поръчка по сметката на "ТАУШАНОВИ" ЕООД. При завършване на поръчката ще ви бъдат изпратени нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода, а при доставка не дължите нищо допълнително на куриера, относно стойността на избрания от вас продукт. Плащате само цената на куриерската услуга!

Плащане чрез кредитна/дебитна карта

След като оформите своята поръчка, системата ни автоматично Ви прехвърля в виртуалния ни ПОС терминал. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации

При доставка не дължите нищо допълнително на куриера, относно стойността на избрания от вас продукт. Плащате само цената на куриерската услуга!   

Избрани продукти

спален комплект ПАМЕЛА

спален комплект ПАМЕЛА

Алиана ООД

75.00BGN

памучна завивка 3 в 1 ЕКРЮ

памучна завивка 3 в 1 ЕКРЮ

Алиана ООД

66.00BGN

памучна завивка БЯЛО

памучна завивка БЯЛО

Алиана ООД

35.00BGN

спален комплект ОФЕЛИЯ

спален комплект ОФЕЛИЯ

Артек 92 ООД

48.80BGN

спален комплект НЕЙВИ

спален комплект НЕЙВИ

Артек 92 ООД

48.80BGN

спален комплект МОНА

спален комплект МОНА

Артек 92 ООД

48.80BGN